Informatie

Sinds 1979 bestaat Car Service Ton Elzebroek. Eerder waren wij gevestigd aan de Groningerstraat, reeds al enige jaren in ons huidige pand aan de Venlostraat (industrieterrein Bergweide 4).

Wij zijn gespecialiseerd in Saab; na meer dan 30 jaar ervaring in reparatie, onderhoud en verkoop van Saab hebben wij ons specialisme in dit merk ontwikkeld. Tegenwoordig is onze aandacht verlegd naar het geven van advies voor de aan- of verkoop van uw Saab.

Sinds kort is Saab Service Oost in het leven geroepen, waar wij onderdeel van uitmaken. Gebundeld met Autotess en Autobedrijf van Aalderen betekent dit Saab Service voor Oost-Nederland in de breedste zin van het woord.

Afbeelding: Voorkant

In het verleden hebben wij het agent- en dealerschap gedragen van respectievelijk CitroŽn en Subaru, waardoor wij ons specialisme ook in deze merken hebben ontwikkeld. Uiteraard kunt u ook een goed advies verwachten als het een ander merk betreft.


Afbeelding: Wagenpark
Wij vertegenwoordigen dus een breed gebied, door de inkoop, verkoop, taxatie en bemiddeling van alle merken! Indien gewenst kunnen wij u ook helpen bij de financiering van een aankoop.

Op ons wagenpark treft u tal van auto's aan, van diverse merken in verschillende prijsklassen. Deze kunt u bekijken tijdens de openingstijden die verderop op deze pagina staan vermeld.

Het is wel raadzaam vooraf even contact op te nemen, zodat u snel geholpen kunt worden. Als u serieus geÔnteresseerd bent behoort een proefrit maken ook tot de mogelijkheden.

U kunt ons actuele aanbod van occasions zien via het menu aan de linkerkant.

Uiteraard kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie, of als uw oog op een specifieke auto is gevallen.

Car Service Ton Elzebroek, het vertrouwde adres voor deskundig advies. Wij hopen u snel eens te mogen begroeten in ons bedrijf!

Afbeelding: ShowroomGegevens

Rijklaarmaakkosten:
Overschrijvingskosten:
Ä 350,00
Ä 9,25

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
Zaterdag


08:15-17:00
10:00-15:00

Bezoekadres:


Venlostraat 5
Industrieterrein Bergweide 4

Postadres:


Scharfstraat 11
7415 BW Deventer

E-mail adres: mail@elzebroek.nl

Contact verkoop
Telefoon:06 20975437

Contact werkplaats
Telefoon:


0570 631133

Rabobank rekeningnummer (IBAN): NL92 RABO 0384 5262 84
Postgiro rekeningnummer (IBAN): NL98 INGB 0004 0888 43
Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 38011079